Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ

Lakóautó bérbeadása


Lakóautó:
Fiat Ducato lakóautó bérlés, piaci árak alatti árakon! Bárhova, bármikor, bármilyen időben útnak indulhat, ezzel a tökéletesen felszerelt, komfortos lakóautóval. Elfárad menet közben? Leállhat, pihenhet/aludhat és kipihenten mehet tovább!

6 fő kényelmes utazásához ajánljuk ezt a remek lakóautót akár belföldi, akár külföldi nyaraláshoz. Fiat Ducato alvázra épített DethleffsGlobetrotter XXL alkóvos felépítmény. (magassága kb: 3,2 m, hossza kb: 7,4 m)

"B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető! Akár Hölgyek is kényelmesen, félelemérzet nélkül vezethetik!
A motor 2500 ccm turbodiesel, elsőkerék meghajtás, szervokormány nélkül is könnyű irányíthatóság. Az alkóvos kialakítás eredményeként nyújthat kiemelkedően bőséges mozgásteret valamint tágas tárolóhelyet is. A magas alkóvban napközben a nehezen kezelhető csomagok számára is van bőven hely, de az igazi előnyeit a kényelmes, átépítés nélkül is ágyként használható tulajdonsága jelenti. Könnyedén az étkezőasztalt franciaággyá tolhatja, gyors mozdulatokkal.

Hat személy utazhat a lakóautóban és ugyanennyi személynek kényelmes fekhely áll rendelkezésre. Kettő az alkóvban, kettő a vezető ülés mögötti utazórészben és kettő fő a hátsó társalgóban.
A konyharészben 2 lángos formájú PB tűzhely, alatta 3 üzemű (12V-220-V-gáz) hűtőszekrény, hideg-meleg vizes mosogató található.
A lakóautó hátsó részében található a gardróbszekrény, a fürdő blokk bio WC-vel és zuhanyzóval. Szintén itt található a társalgó, mely mint már említettük nagyméretű franciaággyá alakítható.
Trav-I-Cool léghűtő gondoskodik melegben a kellemes klímáról, zordabb idő estén PB gázos körfűtés, konvektor. Fejmagasságban körben szekrények találhatók a kisebb-nagyobb tárgyak elhelyezésére.
65 L-es frissvíz tartály és kb 100-110 l-es szennyvíztartály van beépítve, a melegvízről 10L-es átfolyó rendszerű PB gázas bojler gondoskodik. A laktér világítását külön akkumulátor biztosítja, mely 220V használata esetén is töltődik. A közlekedést tolatókamera teszi komfortosabbá. Illetve a társalgó-laktérben elhelyezett / felszerelt TV gondoskodik a mérhetetlen kényelemről és szórakozásról.

  • kaució: 200.000,- Ft
  • napi ára: 15.000,- Ft
Érdeklődjön elérhetőségeinken!Áraink bruttó árak, egy napra vetítve!
CSAK TÖBBNAPOS BÉRLÉSRE VAN LEHETŐSÉG, KAUCIÓVAL!
A megadott árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Személy- és teherautók, kiegészítők(Ft/nap)
Lakóautó15.000,- AKCIÓ


Megosztás Facebook megosztás Twitter megosztás